Maça etkili ve hırslı başlayan taraf Çarşambaspor oldu. 3. Dakikada etkili ataklarını Ramazan ile gole çeviren Çarşambaspor 1-0 öne geçti.
Golden hemen sonra 9. Dakikada sahneye Çıkan Yeşil Beyazlıların etkili silahı Kemal Sabri Bayraktar farkı 2’ye çıkaran golü kaydetti.(2-0)
Karşılıklı ataklarla devam eden maçın ilk yarısı Çarşambaspor’un 2-0 üstünlüğüyle kapandı.
55. dakikada ceza sahası içinden kaleye attığı sert şutu gole çevirmeyi başaran Kemal Sabri Bayraktar, kendisinin 2. , takımının 3. Golünü kaydetti (3-0)
58. dakikada Penaltı kazanan Çankırıspor’da topun başına 19 numaralı Oktay geçti ve topu ağlara göndermeyi başardı.(3-1)
72. dakikada sağ kanattan kontra atak başlatan Çarşambasporlu Ramazan dar açıdan attığı müthiş şutu direkten auta çıktı.
75. dakikada aynı hızla Çankırıspor’un defans boşluğunu yakalayan Ramazan file bekçisiyle karşı karşıya kalsa da bariz gollük topu auta gönderdi.
81. dakikada ceza sahasında yerde kalan Ramazan Taş Çarşambaspor’a penaltı kazandırdı. Topun başına geçen Tugay maçın skorunu belirleyen golü kaydetti. (4-1)

Bu sonuçla Çarşambaspor ligdeki 2.'liğini koruyarak puanını 47'ye yükseltti. 3. Olan Ünyespor 46, 4. olan Ladik Belediyespor'un ise 45 puanı bulunuyor.

Haftaya deplasmanda Sinopspor’a konuk olacak olan Çarşambaspor sezonu kapatmış olacak.

Yaşar KARAMAN