Gaziantep’te yeni evlenen çiftler, albüm fotoğraflarını stüdyo yerine doğal parklarda çektirmeyi tercih edince renkli görüntüler ortaya çıktı. Gaziantepli yeni evlenen çiftler, nikah dairesine gitmeden önce Botanik Bahçesi’nin yolunu tuttu.
Gaziantep Büyükşehir Belediyesine ait Botanik Bahçesi dünya evine giren çiftler doğal ortamda albüm fotoğrafları çektiriyor. Sabah saatlerinde kuaförden çıkan çiftler, soluğu botanik bahçesinde alıyor. Burada değişik açılarda fotoğraf çektiren çiftler, daha sonra nikah dairesinin yolu tutuyor.
Nikah daireleri önünde görmeye alıştığımız düğün konvoyu ve gelin arabası, bu kez Botanik Bahçesi önündeki caddeyi süslüyor. İçerde ise her tarafta fotoğraf çektiren gelinler bahçede renkli görüntüler oluşturuyor.
Fotoğraf stüdyoları yerine artık Botanik parkını tercih eden çiftler, “Bizlere bu imkanı sağlayan Büyükşehir Belediyesi’ne teşekkür ederiz” dedi
Bahçeyi gezmeye gelen Gaziantepliler ise, “Şehrimize böyle güzel bir yer kazandırdıkları için Büyükşehir Belediyesine teşekkür ederiz. Bizim zamanımız da böyle yerler yoktu. Genelde yapay yerlerde fotoğraf çektiriyorduk. Artık yeni evlenen çiftler hem yaşadıkları şehrin simgesi olduğu için genelde burayı tercih ediyorlar.” şeklinde konuştular.
Yaklaşık 1 saat boyunca parkın her köşesinde fotoğraf çektiren çiftler, ardından birbirleri bir ömür boyu evet diyecek imzayı atmak için nikah dairesinin yolunu tutuyor.