Amerika'nın Indiana eyaletinin Colombus ilçesinde yaşayan Donny Grigsby, dört dişini çektirmek için karısı Amanda ile birlikte geçen ay 'White River' diş sağlığı merkezine gitti. Amanda beş buçuk saat süren beklemeden sonra bir şeylerin ters gittiğini anladı. Sağlık çalışanlarından neler olup bittiğine dair açıklama isteyen kadın, kocasının dişinde bulunan enfeksiyonun yayılmasını önlemeye çalıştıkları cevabını aldı. Amanda daha sonra kocasını kanlar içinde ve baygın halde gördü.

KOMAYA GİREN KOCASINI AMBULANSLA HASTANEYE YETİŞTİRDİ


Paniğe kapılan kadın hemen ambulans çağırdı ve kocasını Columbus Regional Hastanesi'ne götürdü. Kocasının komaya girdiğini belirten Amanda, operasyonu gerçekleştiren diş hekiminin durdurulması gerektiğini söyledi. 



"NEDEN BÜTÜN DİŞLERİMİ ÇEKTİLER"

Donny, yaşananları çok az hatırladığını lakin hatırladığı kadarını asla unutamayacağını belirterek; "Şu an çok utanıyorum. Ağzımda hiç diş kalmadı. Uyandığımda üzerimde elbise yoktu. Çok korkmuştum." sözleriyle yaşadıklarını anlattı. Donny, diş sağlığı merkezinde geçirdiği operasyon sonucu hala kan pıhtıları olduğunu, bundan daha kötü olanınsa neden bütün dişlerinin çekildiğini anlayamadığını belirtti.

İddialar karşısında diş hekimi ve diş sağlığı merkezi yorum yapmazken, aile olayı yargıya taşımaya karar verdi.



Kaynak: Haberler.com