AYDIN'ın Çine İlçesi'nde yaşayan iki çocuklu ailenin küçük kızı 3 yaşındaki Tülin Deren Duran, aniden fenalaştı. Hastaneye kaldırıldıktan sonra ikinci kez duran kalbi tekrar çalıştırılamayan minik Tülin, yaşamını yitirdi. Gözyaşları içinde toprağa verilen minik Tülin, kentte üzüntü yarattı.
Kentin tanınan esnafından olan Çine Madranspor Lokali'ni işletmecisi Yıldıray Duran ile 11 yılık eşi Pelin Duran çiftinin iki kız çocuğunun küçüğü olan Tülin Deren Duran, 10 gün önce karın ağrısı şikayetiyle hastaneye götürüldü. Tedavisinin ardından minik Tülin taburcu edildi. Minik Tülin, dün öğlen saatlerinde aniden tekrar rahatsızlandı.
Yakınları minik Tülin'i otomobille Çine Devlet Hastanesi'ne kaldırdı. Kalbinin durduğu belirlenen Tülin Deren Duran, müdahaleyle tekrar hayata döndürüldü. Küçük çocuk daha donanımlı bir hastane olan Adnan Menderes Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi'ne ambulansla sevk edildi. Tedaviye alınan Tülin Deren Duran'ın kalbi bir kez daha durdu. Yapılan müdahalelere rağmen kalbi çalıştırılamayan Tülin, yaşamını yitirdi. Ölüm haberi yakınlarında büyük üzüntü yarattı. Doktorların aileye, küçük çocuğun karaciğerin iflas ettiği söylediği öğrenildi.
GÖZYAŞLARIYLA TOPRAĞA VERİLDİ
Hastanedeki işlemlerin ardından Tülin Deren Duran'ın cenazesi ailesine teslim edildi. Minik Tülin'in cenazesi önce Hamitabat Mahallesi'ndeki evinin önüne getirildi. Ardından minik Tülin, cenaze namazı için Evciler Mezarlığına götürüldü. Çine Belediye Başkan Yardımcısı Timuçin Karabulut ve Çine Esnaf ve Sanatkarlar Oda Başkanı Metin Uyar'ın da aralarında bulunduğu çok sayıda kişi cenaze namazına katıldı. Öğlende kılınan namazın ardından minik Tülin pembe kundağına sarılan kefeni içinde kucakta taşınarak gözyaşları içinde Evciler Mezarlığında toprağa verildi.

FOTOĞRAF