Pamukkale Belediyesi’nin geleneksel olarak düzenlediği halı saha futbol turnuvasının altıncısında kayıtlar başlıyor. Pamukkale Belediye Başkanı Hüseyin Gürlesin gençleri turnuvaya katılmaya davet etti.

Pamukkale Belediyesi’nin her yıl iki defa gerçekleştirdiği futbol şölenlerinin altıncısı, “Pamukkale’de 6. Futbol Şöleni Sonbahar 2017 Halı Saha Futbol Turnuvası” adıyla gerçekleşecek. Pamukkale Belediyesi tarafından ilçe sınırları içinde yaptırılan halı saha ve spor komplekslerinde gerçekleşecek olan turnuvaya katılmak isteyenler 11-25 Eylül tarihleri arasında kayıt yaptırabilecekler.

Her mahalleyi en çok 2 takımın temsil edebileceği futbol şölenine gençler 10 kişilik takımlarını oluşturup, mahalle muhtarına onaylattıkları başvuru formlarıyla katılımlarını sağlayabilecekler. Turnuva ile ilgili detaylı bilgi Pamukkale Belediyesi’nin resmi internet sitesi adresinden alınabilecek. Eleme usulü oynanacak olan turnuvanın kura çekiminin ise 26-30 Eylül 2017 tarihleri arasında yapılması planlanıyor. Müsabakaların Ekim ayı içinde oynanması öngörülürken, turnuva maçlarında TFF’nin halı saha kuralları uygulanacak.

Herkesi bu turnuvaya beklediklerini belirten Pamukkale Belediye Başkanı Hüseyin Gürlesin, “2017 yılının ilkbaharında beşincisini düzenlediğimiz turnuvanın altıncısı için kayıtlar başlıyor. 11 Eylül’den 25 Eylül’e kadar olan süre içinde her mahalleden 2’şer takım turnuvamıza katılabilecekler. Tüm gençlerimizi ve spor severlerimizi turnuvamıza davet ediyorum” dedi.