Kayseri Ticaret Odası’nın (KTO) "Ticarete Bakış" adını taşıyan dergisinin Temmuz 2014 sayısı yayınlandı.
KTO Yönetim Kurulu Başkanı Mahmut Hiçyılmaz’ın “Bilgi çağı ve kalite yönetimi ışığında hizmet sunuyoruz” başlıklı yazısı ile KTO üyelerine seslendiği dergide oda faaliyetlerinin yanı sırı birçok konuda bilgi yer aldı.
Başkan Hiçyılmaz yazısında “Şehrin önde gelen sivil toplum kuruluşu olan Odamızı, daha ileri noktalara taşımak adına yeni bir anlayışla çıktığımız yürüyüşümüzü sürdürmekteyiz. Her alanda gelişme gösteren ülkemiz ve şehrimize yaraşır nitelikte yenilenen ticaret odası olmak ve üyelerimize sunduğumuz her hizmette yeni bir anlayışla hareket etme gayretindeyiz” ifadelerini kullandı.
Ticarete Bakış Dergisi’nin yeni sayısında, 2014 yılı içinde yapılan faaliyetlere başta olmak üzere, Meslek Komitesi başkanlarıyla röportajlar, Tahkim Merkezi Uygulaması, Erciyes Teknoloji Transfer Ofisi, ihracat başta olmak üzere Kayseri ve Türkiye’nin ekonomik göstergelerine ilişkin veriler yer aldı.
Ticarete Bakış Dergisi’nin yeni sayısında ayrıca, 2015 yılı fuar takvimi, turizm, sağlık, yaşam ve yöresel lezzetler başlıklarında üyelere yönelik bilgilendirme yazıları da yer aldı.