Bölgesel Amatör Lig 7’inci Grup’ta şampiyon olan ve geçtiğimiz Pazar günü 4-1 kazanılan maç sonrası tören ile teslim edilen kupa Bodrum Belediye Başkanı Mehmet Kocadon’a ve Bodrum Belediyesine armağan edildi.
B.B. Bodrumspor Kulüp Başkanı Rıza Karakaya ve Yöneticilerin makamında ziyaret ettikleri Bodrum Belediye Başkanı Mehmet Kocadon’a kupayı bizzat kulüp başkanı Rıza Karakaya verdi.
Ziyaret sonrası açıklamalarda bulunan B.B. Bodrumspor Kulüp Başkanı Rıza Karakaya, kupayı Bodrum Belediye Başkanı Mehmet Kocadon’a teslim ettiklerini belirterek; “Bizim için çok güzel duygular bunlar. Başkanımız 2009 yılından bu yana sporun her dalına aşırı derecede destek veriyor. Bodrum’da sporu aşılıyor. Tribünler doluyor. Bütün takımlarımız güzel başarılar elde ediyor bir tek futbolda değil. Bunun karşılığında da bu kupayı başkanımıza getirmeseydik bu bizi çok üzerdi. Allah’ım bu günleri bize nasip etti. Biz süper amatörde şampiyon olmuştuk ve 3’üncü lig kupasını getirmek bizim en büyük emelimizdi. Kupamızı başkanımıza bıraktık çünkü onun verdiği destek hakikaten çok mükemmel. İnşallah daha büyük kupaları, daha büyük başarıları Bodrumspor zamanla getirecektir. Ben Bodrum belediyemize, belediye çalışanlarımıza, başta başkanımız olmak üzere, meclis üyelerimize ve desteklerinden dolayı herkese teşekkür ediyorum. Bizler bu başarıları onların destekleri olmasaydı yapamazdık. Bodrum Belediyemize de bu kupamız armağan olsun”
B.B. BODRUMSPOR SON HAFTA ISPARTA DEPLASMANINDA
Ligin bitmesine 3 hafta kala şampiyonluğunu garantileyen ancak namağlup unvanını korumak için mücadele eden B.B. Bodrumspor bu hafta Isparta deplasmanında Isparta DSİ Spor ile mücadele edecek.
Pazar günü Isparta Atatürk Stadı’nda oynanacak karşılaşma öncesi hazırlıklarını sürdüren B.B. Bodrumspor baş antrenörü Cem Cambaz, öncelikle tüm Muğlaspor camiasına teşekkür ettiğini belirterek şunları söyledi: "Öncelikle geçtiğimiz hafta kendi sahamızda mücadele ettiğimiz Muğlasporlu futbolcuları ve teknik heyeti maç öncesi bizlere destek veren mesajları ve koridor oluşturup futbolcularımız tebrik ettikleri için teşekkür ediyorum. Bu olayda vesilesi olan Muğlasporlu yöneticiler başta olmak üzere herkese teşekkür ediyorum. Bu hafta ligin son maçını oynayacağız. Biz bugüne kadar tüm maçlarımıza galibiyet hedefiyle çıktık ve bu maçada bu şekilde çıkacağız. Rakibimizin durumu ortada ama bizde namağlup ligi bitirip bu unvan ile sezonu kapatmak istiyoruz”