Orduspor’un dün Antalyaspor’u mağlup etmesinin ardından kulüp tesislerine gelen mor-beyazlı taraftarlar takımlarını coşkuyla karşıladı.
PTT 1. Lig ekiplerinden Orduspor, deplasmanda oynadığı ve 2-1 galip geldiği Antalyaspor maçının ardından Ordu’ya döndü. Karayolu ile Ordu’ya gelen Orduspor’da bir takım taraftar topluluğu kulüp binası önünde coşkulu bir karşılama töreni düzenledi. Karşılama törenine genç yaşlı bir çok taraftar meşale ve çiçekle genç oyuncuları bağırlarına bastı. Orduspor Tesisleri’ne gelen ve takımı karşılayan taraftarlar ’kurtuluş mu şehrin çocuklarında’ şeklinde tezahüratta bulundular. Oyuncularla taraftarın buluştuğu karşılama da duygusal anlar yaşandı.
ÖZCAN: "BEN ONLARIN ALNINDAN ÖPÜYORUM"
Karşılama töreninde konuşan Orduspor Teknik Direktörü Hüseyin Özcan, Antalyaspor galibiyeti ile direnişin ilk adımını gerçekleştirdiklerini söyledi. Bugünün mücadelesini verirken geleceğinde yatırımını yaptıklarını ifade eden Özcan, "Biz hem bugünümüz kurtarmak, hem de geleceğimizi kurtarmak adına mücadele veriyoruz. Bunun için var gücümüzle, bütün çabamızla mücadele etmeye devam edeceğiz. Küllerimizden yeniden doğacağız ve bu yeniden doğuş bizi daha ilerilere taşıyacaktır. Biz bu adımı attık ve bunun da devamı gelecektir. Tüm gençlerimiz bu onura layıktır ve layık olmaya da devam edecektir. Ben onların hepsinin alnından öpüyorum. Tüm taraftarlarımızı maçlara bekliyorum, bunun doğrultusunda da Cuma günü oynanacak Elazığ maçına da herkesi 19 Eylül Stadyumu’na bekliyorum" dedi.
TUT: "MUCİZE DEĞİL BEKLENEN BİR GALİBİYETTİ"
Antalyaspor maçında iyi bir performans sergileyen Orduspor takım kaptanı Hüsamettin Tut, Antalya’da mucize değil beklenen bir galibiyet aldıklarını söyledi. Antalya’da kendilerini yalnız bırakmayan taraftarlara teşekkür eden Tut, "Bizi yalnız bırakmayan tüm taraftarlarımıza teşekkür ediyorum. Maçı kazandığımızda çok büyük gurur duydum. Antalya takımı bizi çok iyi ağırladı. Bizi ayakta alkışladılar. Alınan galibiyetlerle alt yapıdan çıkıp buralarda top oynayan arkadaşlarımıza öz güven geliyor. Daha fazla hazırlanıp daha fazla mücadele edeceğiz ve daha fazla puan alacağız" diye konuştu.