KAYSERİ, () - KAYSERİ Sanayi Odası (KAYSO) Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Boydak, "Memleketimizde istikrar olmasını istiyoruz. Bir an önce Türkiye’nin ekonomik gündeme dönmesini istiyoruz. Yarım kalan projeler var, iş dünyasının beklediği reformlar var. Bir yandan mikro reformlar, diğer yandan vergi reformu gibi masada bekleyen birçok konumuz var'' dedi
KAYSO'nun olağan meclis toplantısı  konferans salonunda yapıldı. Toplantıya KAYSO meclis üyeleri, disiplin kurulu üyeleri ve meslek komitesi üyeleri katıldı. KAYSO Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Boydak, seçimlerin yapılıp hükümetin bir an önce kurulması gerektiğini vurgulayarak şunları söyledi:
"Memleketimizde istikrar olmasını istiyoruz. Bir an önce Türkiye’nin ekonomik gündeme dönmesini istiyoruz. Yarım kalan projeler var, iş dünyasının beklediği reformlar var. Bir yandan mikro reformlar, diğer yandan vergi reformu gibi masada bekleyen birçok konumuz var. İnşallah bu seçimden sonra herhalde bir 4 yıl daha seçim olmayacak. İnşallah önümüzdeki 4 yıl önümüzü görebileceğiz. Dört yıl kesintisiz büyüyen ve en az yüzde 5’lik bir büyümeyi yakalayan bir Türkiye istiyoruz. Dünyadaki konjenktörün buna müsait olduğunu görmekteyiz."
Ciddi iç ve dış karışıklıkların yaşandığı bu dönemde ekonomi ile ilgili konulara hükümetin duyarsız kalmadığını belirten Başkan Boydak, yaklaşık 2 yıl önce dayanıklı tüketim mallarına getirilen taksit sınırlamasının kaldırıldığını, taksitlerin 9’dan tekrar 12’ye çıkarılacağı haberini aldıklarını belirterek, yetkililere teşekkür etti. 
FOTOĞRAFLI