Tolga YILDIRIM/ANTALYA, () - ANTALYASPOR'da futbolcular kulübün sosyal paylaşım sitesinden görüntülü mesaj yayınlayarak, taraftarın Kurban Bayramı'nı kutladı.
Spor Toto Süper Lig takımlarından Antalyaspor, kulübün Facebook'taki sayfasında yayımladığı mesaj ile taraftarının Kurban Bayramı'nı kutladı. Kulübün sosyal paylaşım hesabında 'Bayramınızı en içten dileklerimizle kutlar, hep birlikte sağlık mutluluk, başarı ve huzur içinde geçmesini dileriz' yazılı mesajın ardından yerli ve yabancı futbolcuların görüntülü bayram mesajları yayınlandı. Yerli ve yabancı futbolcular Türkçe mesajlarında, takipçilerinin bayramını kutladı.
Yayınlanan görüntülü mesajda Kamerunlu Makoun, Guilherme, Diego, Lazarevic, Fornezzi, Celustka, Chico, M'bolhi, Kvesic "Mutlu bayramlar" diyerek, duygularını paylaştı. Yerli futbolculardan Can, "Kurban bayramınız kutlu olsun. Herkese iyi bayramlar", Lokman ile Emrah, "İyi bayramlar Antalyaspor ailesi", Ahmet ve Zeki "İyi bayramlar", Kadir de "Herkesin Kurban Bayramı kutlu olsun" diyerek, görüntülü bayram kutlaması gerçekleştirdi.

FOTOĞRAFLI