RİZE (AA) - Rize'de yaşayan Meryem ve Bahadır Mafratoğlu çifti, Mısır'da halk tarafından seçilmiş ilk Cumhurbaşkanı Muhammed Mursi'nin idam kararının onaylandığı gün doğan ikizlerinden birine "Muhammed Mursi" adını koydu.

Rize Devlet Hastanesinde gerçekleşen doğumla ikiz erkek bebek sahibi olan Bahadır Mafratoğlu, AA muhabirine, sağlıklı ikiz bebek sahibi olduğu için yaşadığı mutluluğu anlattı.

Mafratoğlu, 4 çocuğundan sonra ikiz babası olacağını duyduğunda büyük sevinç yaşadığını belirterek, 16 Haziran Salı günü gerçekleştirilen başarılı ameliyatla çocuklarına kavuştuğunu ifade etti.

Çocuğunun doğduğu gün Mısır'da darbeyle görevinden uzaklaştırılan Cumhurbaşkanı Muhammed Mursi hakkındaki idam kararı verildiğini dile getiren Mafratoğlu, bunun üzerine bebeklerden birinin adını "Muhammed Mursi" koyduklarını söyledi.

Mafratoğlu, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ı, en son Rize'ye gelişinde gördüğünü de kaydederek, "İkiz çocuğumun ismini kendisinin vermesini istedim. Cumhurbaşkanımız da babam ve kayınpederimin ismini sordu. Ben de babamın isminin Ahmet, kayınpederimin ise İlyas olduğunu söyledim. Sağolsun kendisi de ikizlerin birine 'Ahmet İlyas' adını verdi" dedi.