Manisaspor, Elazığspor'a yenilen Ümraniyespor ile de berabere kalan Samsunspor, kötü gidişatını Eskişehir'de sonlandırmak istiyor. Yeni Eskişehir Stadyumu'nda oynanacak olan zorlu mücadele bu akşam saat 18.30'da başlayacak.

MAÇ NAKLEN VERİLECEK
Yeni Eskişehirspor Stadyumu'nda oynanacak olan kritik maç TRT Spor ve TRT Spor HD kanallarından naklen yayınlanacak.

DÜDÜK ÖZTÜRK'TE
Eskişehirspor-Samsunspor mücadelesini Süper Lig hakemlerinden Ümit Öztürk yönetecek. Öztürk'ün yardımcılıklarını Serkan Olguncan, Osman Gökhan Bilir ve Ali Şansalan yapacak. 

PUAN KAYBINA TAHAMMÜL YOK!
Eskişehirspor-Samsunspor maçı öncesinde Samsunspor topladığı 32 puanla 14. sırada yer alırken, ev sahibi Eskişehirspor ise 52 puanla 2. sırada yer alıyor. Samsunspor küme düşme hattında en yakın rakibi Gaziantep Büyükşehir Belediyespor ile 3 puan fark bulunurken, ev sahibi Eskişehirspor ise ilk 2'den Süper Lig'e çıkma mücadelesini Sivasspor ile veriyor. Sivasspor ile aynı puanda olan Eskişehirspor, küme düşme ateşini hisseden Samsunspor'un maç öncesinde puan kaybına tahammülü yok.

SAMSUNSPOR'DA 5 EKSİK
Eskişehirspor maçı öncesinde Samsunspor, 5 futbolcusundan yoksun maça çıkacak. Sarı kart cezalısı olan Mustafa Sevgi ve Hasan Kılıç, Kenan Karışık ve sakatlıkları süren Ahmet Burak Solakel ile Adilovic Eskişehir maçı kadrosunda yer almayacak.

ESKİŞEHİR İLE 46. RANDEVU
Eskişehirspor ile Samsunspor arasında bugüne kadar oynanan 45 karşılaşmada, Eskişehirspor 18 kez galip ayrılırken, Samsunspor 13 kez sahadan galip ayrıldı. 14 karşılaşma ise beraberlikle sonuçlandı. Eskişehir'de oynanan 22 karşılaşmada ev sahibi Eskişehirspor 14 kez galibiyet elde ederken konuk Samsunspor 1 kez sahadan galip ayrılan taraf oldu. 7 maçta ise takımlar birbirlerine karşı üstünlük kuramadı. 

İŞTE MUHTEMEL 11'LER
Teknik Direktör Mustafa Denizli'nin Samsunspor karşısına şu 11 ile çıkması bekleniyor:
"Boffin, Hasan, Blal Aziz, Akaminko, Axel Meye, Uğur İnceman, Erkan Zengin, Hakan Cinemre, Kamil Ahmet Çörekçi ve Bruno."

Teknik Direktör Osman Özköylü'nün Eskişehirspor karşısına takımını şu ilk 11 ile çıkartması bekleniyor:
"Tom, Erkam, Ercan, Abdülkerim, Burhan, Gökay, Halil, Vedat, Murat, Kone ve Göksu."

Haber : Ali BİROL