Samsunspor Kulübü Başkanı Erkurt Tutu maç sonu yaptığı açıklamada “Futbolcularımı verdikleri mücadeleden dolayı alınlarından öpüyorum” dedi.

Samsunspor Başkan Yardımcısı Rüştü Araboğlu, “Sezonun en iyi maçını oynadık. Adana Demirspor’u elimizden kaçırdık. İşin özeti bu” dedi.

Samsunspor Eski Başkanı Kazım Yılmaz’ın vereceği primin sorulması üzerine Araboğlu, “Kazım bey sürecin başından bu yana bize çok katkı verdi. Önümüzü açtı. Kendisine teşekkür ediyoruz. Maçtan sonra aradı. Galibiyet için söz verdiği 150.000 TL.’ yi beraberlik içinde vereceğini söyledi. Hakikaten buu çok hoş bir davranış. Şampiyon olunması halinde ise daha önce 1 milyon açıklamıştı. O miktarı da 1 buçuk milyona çıkarttı. Bu duyarlılığı için de Kazım beye teşekkür ediyoruz” dedi.

Samsunspor Futbol Şube Sorumlusu Metin Ateş, “Buraya üç puan almak için gelmiştik. Tüm Türkiye seyretti. Bu üç puanı alabilirdik. Yakaladığımız 4-5 pozisyonumuz var. Olmadı. Deplasmanda bir puanda iyidir. Pazar günü Bucaspor ile oynayacağız. Üç puan alıp yolumuza devam edeceğiz. Osmanlıspor maçında da istedik, iyi oynadık ama şansımız yoktu. Geçmişi konuşmamıza gerek yok, önümüzde ki Bucaspor maçına bakmamız lazım. Bu maça iyi hazırlanarak üç puan almalıyız. Bunu başaracak güçteyiz. Mücadelelerinden dolayı futbolcularımızı kutluyorum” dedi.

Samsunspor Yöneticisi Adem Yazıcı, “İyi bir maçtı. Müthiş mücadele ettik. Çocukları tebrik etmek lazım. İnşalalh kalan üç maçı alarak Play Off’a gideriz” dedi.

samsunsporluyuz.com