Adanaspor deplasmanı öncesi, dün yapılan son antrenmanda takımı yalnız bırakmayan Samsunspor Kayyum Heyeti Başkanı Ahmet Güral Karayılmaz, "Adana'dan 3 puan alarak Kırmızı Beyazlı ailemize hediye etmek istiyoruz. Onlara bayram havası yaşatmak istiyoruz" dedi ve takıma ve kendilerine çok güvendiklerini dile getirdi.

KARAYILMAZ: HERKES İŞİNİ CİDDİYETLE YAPIYOR
Konuşmaktan çok iş yapmayı icraat göstermeyi istediğini dile getiren Karayılmaz, "Ligin boyu artık kısaldı. Geriye 6 tane çok önemli maçımız var. Oyuncularla son kez Adanaspor'un analizini yaptık. Takımda sizinde gördüğünüz gibi yüzler gülüyor. Herkes işini ciddiyetle yapıyor" dedi.

'3 PUANLA DÖNECEĞİZ'
Oyunculara Adanaspor maçının herşeyin sonu olmadığını söylediğini belirten Karayılmaz, "Bundan sonra 5 tane daha maçımız var hepsi birbirinden kıymetli ve önemli. Takım olarak canla başla çalışıyoruz. Gözlerindeki ışığı görüyorum. Kendimize güveniyoruz. İnşallah 3 puanla döneceğiz" dedi.

'BUGÜNLERİ DE ATLATACAĞIZ'
Adanaspor maçındaki primle ilgili de açıklama yapan Başkan Karayılmaz, "Galip Bey sağolsun bu maçta da 200 bin TL prim verdi. Ayrıca, vali bey de 100 bin TL kaynak bularak prim sözü verdi. Toplamda bu maç için 300 bin TL prim var. Böyle zor zamanlarda bize destek olan herkese teşekkür ediyorum. Onların desteğiyle bugünleri de atlatacağız inşallah" dedi.

SAMSUNSPORLULUK BİLİNCİ
Son olarak heyet olarak yaptıkları fedakarlığı ve özveriyi dile getiren Karayılmaz, "Heyetteki arkadaşlarım, herkes çoluğuyla çocuğuyla gezerken, onlar takımla birlikte olmayı tercih ediyor. Bu önemli birşey. Onlarla gurur duyuyorum. Bu tamamen Samsunsporluluk bilinciyle çalışmaktandır" dedi.

Kenan KAYA