Süleyman EKİN/ ANTALYA, () - ZİRAAT Türkiye Kupası Eleme İkinci Tur maçında Antalyaspor Çorum Belediyespor'u 1-0 yendi.
Maçtan sonra konuşan Antalyaspor Teknik Sorumlusu Mustafa Ati Göksu, maçı kazandıkları için mutlu olduklarını söyledi. Bu tip maçların zor olduğunu bildiklerini ve bu bilinçle sahaya çıktıklarını belirten Mustafa Ati Göksu, "Biliyorsunuz bu türlü maçlar kolay gibi görünür, ama zordur. Bugün de zordu ve kazandık. Bizim için lig daha önemli. Kupa maçında final oynayıp, taraftara final seyrettirmek isteriz. Dediğim gibi kupanın ilk maçları zor oluyor. Zoru başardığımız için mutluyuz. Futbolcu kardeşlerimi tebrik ediyorum" dedi. 
Rakip takım hocasının hakemi eleştirmesine anlam veremediğini de ifade eden Teknik Direktör Mustafa Ati Göksu, konuşmasını "Maçın hakemi normal maç yönetti. Mutlaka adildir. Aslında son dakika faulü bize yapıldı, ancak hakem devam ettirdi. Futbolcumuz vurdu gol oldu” diye konuştu. 
SAYHAN: ADALET EŞİT DAĞITILMALI
Çorum Belediyespor Teknik Sorumlusu Fahrettin Sayhan ise futbolcularının çok iyi mücadele ettiklerini belirterek, oyunun kontrolünü de ellerinde tuttuklarını söyledi. Sayhan, "Gerçekten çok iyi mücadele ettiğimizi düşünüyorum. Savunmada iyiydik ve golü düşünerek oynadık. Biraz daha dikkatli olsaydık, bizim lehimize farklı bir sonuç olabilirdi" dedi.
Maçın hakemini de eleştiren Fahrettin Sayhan, konuşmasını şöyle tamamladı: "Türkiye Kupası hepimizin kupası. Herkes katılıyor. Biz de katılarak burada büyümek istiyoruz. Ancak maçın son saniyesine kadar adaletin eşit dağıtılması gerekiyordu. Lütfen herkes buna dikkat etmeli. 2 yıl önce de Gaziantep'te aynı kazaya kurban gitmiştik. Şimdi de aynı kazaya kurban gittik."