CHP Düzce Milletvekili adayları Azmimilli mahallesi ve Yeni mahallede saha çalışmalarına devam etti. Birinci sıra adayı Zafer Teber Azmimilli Mahallesini ziyaret ederken İkinci sıra adayı Ali Fuat Şaşoğlu Yeni mahallede seçmenle buluştu.
Azmimilli Mahallesi esnaflarını ziyaret eden Zafer Teber’e esnaflar büyük ligi göstererek 7 Hazirandan sonra Düzce’nin mecliste sesinin daha gür çıkmasını istediler.
Teber ise “Ekonomiyi demokrasi ve saydamlık ilkelerine uygun şekilde yönetecek ve bizler hukukun üstünlüğünü esas alacağız. Yerli imalatın geliştirilmesinde kamunun yönlendirici, teşvik edici ve denetleyici bir rol üstlenmesini ilke edineceğiz” diyerek vatandaşla el ele yürüneceğini kaydetti.
Ali Fuat Şaşoğlu’nun Yeni mahallede hane ziyaretlerini gerçekleştirirken en çok aldığı tepki ise “Senelerdir AK Parti’yi destekledik, bu seçim hep beraber Cumhuriyet Halk Partisi’ne oy vereceğiz bundan emin olun” oldu.
Şaşoğlu seçmenlere ’’CHP iktidarında yurttaşların inanç, etnik köken ve yaşam tarzları yüzünden ayrımcılığa uğramalarının önüne geçilecek, bireysel düzeyde demokratik haklardan yararlanmalarının önü açılacaktır’’ mesajını verdi.