Spor Toto Süper Lig’in 24. haftasında 2. sıradaki Galatasaray 17. sıradaki  Büyükşehir Belediye Erzurum’a konuk olacak. İkinci yarıda çıktığı 6 maçın 5’ini kazanıp 1’inde berabere kalan Galatasaray Erzurum’a formda geliyor. Çıktığı son 10 maçtan tek galibiyet çıkarabilen BB Erzurum ise bir sürprize imza atarak Galatasaray karşısında galip gelip küme düşme hattından uzaklaşmaya çalışacak. 

GALATASARAY'DA 'BEK' SIKINTISI

 Akhisarspor maçında gördüğü sarı kartla cezalı duruma düşen sağ bek Mariano dışında çapraz bağlarında esneme olan Yuto Nagatomo da BB Erzurum karşılaşmasının kadrosunda yer almadı. Sakatlıklarını atlatan Linnes,Fernando ve Diagne’den gelen haberler yüzleri güldürürken konuk ev sahibi ekip BB Erzurum’da da Ankaragücü maçında kırmızı kart gören forvet oyuncusu Opseth forma giyemeyecek. 

SOĞUK ENDİŞESİ
 Maçın oynanacağı saatte Erzurum’da hava sıcaklığının -12’lere kadar düşmesi beklenirken Galatasaray maça özel aldığı önlemlerle mücadele edecek. 

DÜDÜK ÇAKIR
Saat 19:00’da Erzurum’da başlayacak maçı Cüneyt Çakır yapacak. Çakır’ın yardımcıları Bahattin Duran ve Tarık Ongun. Bein Sports 1 ekranlarından yayınlanacak maç ligin hem zirvesini hem de dibini ilgilendirdiği için büyük bir mücadeleye sahne olması bekleniyor.