AK Parti Düzce Milletvekili aday adayı Dr. Numan Çabuk, seçim çalışmalarına Gölyaka ilçesinden start verdi. İlçe teşkilat binasında partililerle bir araya gelen Çabuk, Düzce’nin Yeni Türkiye’de önemli bir rol üstleneceğini dile getirerek, adat gösterilmesi halinde hayata geçirmek istediği projelerinden bahsetti.
11 Şubat itibariyle başlayan milletvekili aday adaylık başvuruları kapsamında geçtiğimiz günlerde resmi başvurusunu yaparak yarışta "bende varım" diyen AK Parti Milletvekili aday adayı Dr. Numan Çabuk, ilk ziyaretini Gölyaka ilçe teşkilatına gerçekleştirdi.
Partisinin ilçe teşkilat binasında Başkan Necmi Kap ve partililerce kapıda karşılanan Çabuk, kendisine gösterilen ilgiden oldukça memnun kaldı. Samimi bir ortamda gerçekleştirilen ziyarette konuşan aday adayı Çabuk, Yeni Türkiye vizyonunda Düzce’nin önemli bir rol üstleneceğini dile getirdi.
Yeni Türkiye ve yeni Düzce’nin şekillendirilmesi adına yola çıktığını dile getiren Çabuk, "Bu anlamda, aday olduğumuz ve halkımızın taktirleriyle meclise gitmek nasip olursa, diğer ilçelerimiz gibi Gölyaka ilçemizi de el birliğiyle partimizin ve ülkemizin 2023, 2053 ve 2071 hedefleri doğrultusunda yeniden şekillendireceğiz. Tasarladığımız projelerimizi, belediyemizle, ilçe sakinlerimizle birlikte bir bütün olarak inşallah hayata geçireceğiz" dedi.
AK Parti Gölyaka İlçe Başkanı Kap ise Çabuk’a ziyaretinden ötürü teşekkür ederek, AK Parti ailesi olarak bir bütün halinde çalışmalarını sürdürdüklerini dile getirdi. Kap, Çabuk’a aday adaylığı sürecinde başarılar diledi.
Ziyaret, karşılıklı iyi niyet temennileri ve Çabuk’un partililerin sorularına cevap vermesinin ardından sona erdi.