Emekliye ayrılan Hisarcık Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı Müdürü Nuri Koltukçu’ya veda yemeği verildi.
Hisarcık Çok Programlı Anadolu Lisesi Yemekhanesi’nde verilen yemek sonrası konuşan Kaymakam Fethi Savran, ”Nuri Koltukçu ile yaklaşık 1,5 sene çalışmamız oldu. Gerçekten gayretli, özverili, ayrıca iş bitirici bir arkadaşımız olduğunu müşahede ettim. Emeklilik her memurun belli bir aşamadan sonra varacağı son nokta. Bundan sonra müdürümüzü emeklilik hayatı bekliyor. Biz kendisinden memnun idik, şahsım adına hakkını helal etmesini istiyor ve ilçemize yapmış olduğu hizmetlerden dolayı teşekkür ediyorum. Bundan sonra ki yaşamında ailesiyle huzurlu, mutlu emeklilikler diliyorum.”dedi.
Daha sonra söz alan Belediye Başkanı Fatih Çalışkan, “Vakıf Müdürümüze ilçemize ve köylerine yaptığı hizmetlerden dolayı çok teşekkür ediyorum. Başarılı çalışmaları emeklilik hayatında da sürdüreceğine eminim. Çünkü kendisi dolu dolu, ilçemizi ve yöremizi seven bir insan. Bu noktada her daim ağabeyimizden faydalanacağımızı umut ederek, emeklilik hayatında ailesiyle birlikte sağlıklı ve mutlu bir yaşam diliyorum” diye konuştu.
Veda yemeği sonrası Müdür Nuri Koltukçu’ya Kaymakamı Fethi Savran ve Belediye Başkanı Fatih Çalışkan tarafından plaket, çinin tabak ve çeşitli hediyeler verildi.
Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı Müdürü Nuri Koltukçu’ya verilen veda yemeğine, Kaymakamı Fethi Savran, Belediye Başkanı Fatih Çalışkan, Garnizon Komutanı Oğuz Uçak, İlçe Emniyet Amiri Muhammet Lütfi Erdem, daire müdürleri, memurlar ile köy ve mahalle muhtarları katıldı.(MA-EFE)