MADDELER KABUL EDİLDİ
Yılport Samsunspor A.Ş Yönetim Kurulu Başkanı Yüksel Yıldırım, 'Samsunspor Kulubü Derneği ile Samsunspor FK A.Ş' arasındaki protokolün tamamlandığını ve kabul edildiğini söyledi. Merakla beklenen haberi twitter hesabından duyuran Yıldırım, “Dernek ile şirket arasındaki protokol tamamlandı. Kurulan komisyonda emeği geçenlere teşekkür ediyorum” ifadelerini kullandı.

ÇOK PARA İSTİYORLAR 
Sosyal medyadan transferlerle alakalı sorulan sorulara cevap veren Başkan Yıldırım, "Bizlerin istediği oyuncular bizden çok para istedikleri için o oyuncularıalamaz oluyor ve bu nedenle hızlı hareke edemiyoruz. Biraz sabır lütfen. Ertuğrul hocamız ile biz çok iyi bir uyum içinde çalışıyoruz. Samsunspor'un şampiyon olması için gerekeni yapacağız. 

SAYGI GÖSTERECEKLER
Bazı paylaşımlara sitemde bulunan Başkan Yüksel Yıldırım, "Bazı terbiyesizlere haddini bildirmek lazım.Bende insanım! Bende sizler gibi tribinlerden geldim. Çektiğim cefaları görmemezlikten gelenin de gözüne sokmak artık benim yan işim oldu. Artık bu insanlar bana ve Samsunspor'umuza gerekli saygıyı her zaman her yerde göstermek zorundadır" dedi.

Salim YILDIZ