Karadeniz Yeni Ufuklar Derneği’nin yürüttüğü ‘Şiddetsiz Bir Yaşam İçin El ele Projesi’ kapsamında tanıtım toplantısı yapıldı.
Serra Otel’de gerçekleştirilen toplantıya Samsun Valiliği Özel Kalem Müdürü Gülsen Aksakal, Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı Samsun İl Müdür Yardımcısı Sultan Bulut, Karadeniz Yeni Ufuklar Derneği Yönetim Kurulu Başkanı Psikolog Mustafa Kınık, Yönetim Kurulu Üyesi Sosyal Hizmet Uzmanı Hicran Karadoğan Kınık, Proje Koordinatörü Emine Yılmaz ve proje ortağı dernek üyeleri katıldı.
Karadeniz Yeni Ufuklar Derneği Yönetim Kurulu Üyesi Sosyal Hizmet Uzmanı Hicran Karadoğan Kınık’ın açılış konuşmasının ardından Proje Koordinatörü Emine Yılmaz, projenin hedefleri, projenin hedef grupları ve projenin sonuçları hakkında bilgiler verdi.
Proje kapsamında bugüne kadar yapılan çalışmalara değinen Yılmaz, “Proje yürütücü birim ve ekip oluşturularak projenin tanıtım faaliyetleri yürütülmüştür. 4 ilde (Samsun, Amasya, Çorum ve Tokat ) alan taraması faaliyetleri gerçekleştirildi. Tanıtım toplantılarımız devam etmektedir” dedi.
Soru-cevap şeklinde devam eden tanıtım toplantısı, davetlilere sunulan ikramların ardında sona erdi.