Lösemili Çocuklar Sağlık ve Eğitim Vakfı (LÖSEV) tarafından Samsun’da ihtiyaç sahibi ailelere kırmızı et dağıtımı gerçekleştirildi.

Dağıtım öncesi Samsun Valisi Osman Kaymak’ı da makamında ziyaret eden LÖSEV yetkilileri, Kurban Bayramı çalışmaları hakkında bilgi verdi. Ziyaret sonrası LÖSEV Karadeniz Bölge Sorumlusu Yener Gök, Samsun İl Temsilcisi Erol Kormaz Kurban Bayramı çalışmaları kapsamında Samsun Esnaf ve Sanatkarlar Odası’nda ihtiyaç sahibi 100 aileye kuşbaşı, pirzolalık ve kıymalık et dağıtımı gerçekleştirildi.

Samsun İl Temsilcisi Erol Kormaz, “Türkiye genelinde 81 ilde kayıtlı tüm ailelere 12 ay boyunca kırmızı et dağıtımı sürdürecek olan LÖSEV, Kurban Bayramı’nda da vekaleten kurban bağışlarını her sene olduğu gibi bu sene de kabul etmektedir” dedi.

LÖSEV Karadeniz Bölge Sorumlusu Yener Gök ise, “Lösemili Çocuklar Vakfı sağlıklı besinlere erişme de bu fırsatı yakalayamayan, ekonomik güce sahip bir gelire sahip olmayan ailelere yıl boyunca iletilmek üzere kuru gıdadan kırmızı ete kadar birçok besin maddesini yıl boyunca iletmektedir” diye konuştu.