ÇORUM (AA) - Spor Toto 3. Lig 1. Grup'ta mücadele eden Çorum Belediyespor'un kulüp başkanı Zeki Gül, Niğde Belediyespor karşısındaki oyun ve sonuçtan memnun olduğunu belirterek, son 7 haftanın en güzel günlerinden birini yaşadıklarını söyledi. 

Belediye Başkanı Muzaffer Külcü, salı günü kendi sahasında konuk ettiği Niğde Belediyespor'u 3-1 mağlup eden Çorum Belediyespor'un yönetim, teknik heyet ve futbolcularına bir restoranda moral yemeği verdi. 

Külcü, buradaki konuşmasında, her zaman Çorum Belediyespor'un yanında olacağını belirterek, "Sizler inanarak, yüreğinizle, emeğinizle sahaya çıktığınızda başarının kendiliğinden geldiğini görüyorsunuz. Bu işin, bu kulübün dertlisi olduğunuzu hissettirdiğiniz sürece bizler daima sizlere destek olacağız. İnşallah bundan sonra da başarılarınızı bu şehre hissettirir ve bu şehrin ortak sevincine katkı sağlarsınız" diye konuştu. 

Kulüp başkanı Zeki Gül de Niğde Belediyespor karşısındaki oyun ve sonuçtan memnun olduğunu ifade ederek, son 7 haftanın en güzel günlerinden birini yaşadıklarını söyledi. Kalan maçları en iyi şekilde değerlendirerek, paly-off'a kalmak istediklerini dile getiren Gül, ayrıca Başkan Külcü'ye takıma verdiği destekten dolayı teşekkür etti. 

Teknik direktör Yavuz İncedal ise takımın 7 haftalık suskunluğuna güzel bir galibiyetle son verdiklerini, Niğde Belediyespor karşısındaki futbolu oynamaları durumunda kalan maçları da kazanacaklarına inandığını belirtti. Futbolcularına her zaman güvendiğini ifade eden İncedal, "Bundan sonraki maçlarda daha dikkatli ve yüreğimizle oynarsak kalan maçlarımızı alabiliriz. Bu şehre ve bu kulübe böyle bir vefa borcumuz var” dedi.

Futbolcular adına konuşan takım kaptanı Nedim Köseoğlu da desteği için Başkan Külcü'ye teşekkür ederek, kalan maçları kazanmak için büyük gayret göstereceklerini, gelecek sezon 2. Lig'de mücadele etmeyi çok istediklerini kaydetti.