Kırmızı-Beyazlılar, Pazar günü evinde oynayacağı Akhisarspor maçı hazırlıklarına yaptığı idmanla başladı

Ligde Pazar günü Akhisarspor ile evinde karşılaşacak olan Yılport Samsunspor'da hazırlıklar başladı. Nuri Asan Tesisleri'nde Teknik Direktör Ertuğrul Sağlam nezaretinde yapılan idmanda oyuncuların hırslı ve istekli görüntüsü ise dikkatlerden kaçmadı. Günü tek idmanla geçen Samsunspor'da sakatlığı bulunan Kevin Boli, çalışmalarda yer almadı. 

TEK HEDEF 3 PUAN

Genel Menajer Mustafa Aztopal, ''Milli aradan önceki son maçımızı Akhisarspor ile kendi sahamızda oynayacağız. Araya, Akhisar karşısında 3 puan alarak girmek istiyoruz'' dedi 

Yılport Samsunspor'da Genel Menajer Mustafa Aztopal, gündeme dair açıklamalarda bulundu. Transfer ve Akhisar maçını değerlendiren Aztopal, her şeyin çok güzel olacağını söyledi. Aztopal, ''Milli aradan önceki son maçımızı Akhisarspor ile kendi sahamızda oynayacağız. Milli maç arasına 3 puan alarak girmek istiyoruz. Maçın ardından 2 haftalık bir boşluk olacak. O arada da yine takımımız lige en iyi şekilde hazırlanacaktır. Transferde son haftaya girdik. Hocamız Ertuğrul Sağlam’ın da dediği gibi 1 oyuncuyu daha kadroya katmak istiyoruz. Forvet bölgesine takviye yapacağız'' dedi.