Down sendromlu çocuklar için düzenlenen etkinliğe katılan Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Antalya Büyükşehir Belediye Başkan adayı Kemal Çelik, duygusal anlar yaşadı. Çelik, “Bu etkinliğe bir Belediye Başkan adayı olarak değil, bir baba olarak katıldım” dedi.

MHP Antalya Büyükşehir Belediye Başkan adayı Kemal Çelik katıldığı etkinlikte, “Buraya Belediye Başkan adayı olarak değil, bir baba olarak geldim. Benim için de çok duygusal bir ortamda bulunuyorum. 30 Mart’dan sonra bu çocuklara daha fazla sahip çıkacağımızın sözünü veriyorum. Sadece çocuklarımıza değil, ailelerine de sahip çıkacağız. Ailelere sahip çıkalım ki, onlarda bu çocuklarımıza sahip çıkabilsinler. Çünkü o ailelerin doğumdan itibaren neler çektiklerini birebir yaşadım” dedi.

Türkiye’de bu çocuklara yardımcı olacak bir hastane bulunmadığını belirten Çelik, “Çare olmamız gerekiyor. Devlet olarak maalesef Avrupa kadar çocuklarımıza sahip çıkamıyoruz. Ekonomik, sağlık ve sosyal olarak onlara gereken şartları sağlayamıyoruz. Dünyada evlat gibi başka bir şey yok. Onlar bizim her şeyimiz. Onların gelecekleri bizim için çok önemlidir. Sadece kendi oğlum Bahadır’a değil, Bahadırlara sahip çıkacağız. Maalesef onları götürebileceğimiz bir hastane Türkiye’de bile yok. Ama Antalya’da bunu başaracağız. Bu söylediklerimi asla politika olarak algılamayınız. Çocuklarımız üzerinden politika yapmak yakışmaz” diye konuştu.