Sevgililer Günü’ne sayılı günler kala ne alacağına karar veremeyenlere sayısız alternatifler sunan Mücevher Fırsat Günleri’nin 8.si, 10 Şubat’ta Harbiye Askeri Müze’de başladı.
Katılımcı 40 üretici firmanın sezon sonu stoklarını ve ihraç fazlası ürünlerini yüzde 70’e varan indirimlerle, garantili ve sertifikalı satacağı Mücevher Fırsat Günleri, yaklaşmakta olan Sevgililer Günü için büyük fırsatlarda dolu. Hayatınızdaki en önemli yere sahip, o çok özel insana Sevgililer Günü’nde düşlerindeki hediyeyi vermek artık çok zor değil. Mücevher Fırsat Günleri’nde satılacak birbirinden özel mücevherler ile sevdiklerinize hayallerindeki mutluluğu yaşatmak mümkün.
Sevgililer Günü’ne sayılı günler kala ne alacağına karar veremeyenlere sayısız alternatifler sunan Mücevher Fırsat Günleri’nde 59 TL’den başlayan fiyatlarla her bütçeye ve her zevke uygun tek taş yüzükler, kolyeler, yüzükler ve küpeler bulmak mümkün.
Üretici firmaların sezon sonu stoklarını büyük indirimlerle ve taksit imkanıyla satacağı etkinlik kapsamında firmalar, değerli mücevher sevenleri de unutmadı. Değerli taşlara sahip, çok özel koleksiyonlar da, etkinliğe özel yarı fiyatına satışa sunuluyor.
15 Şubat Pazar günü sona erecek etkinlik, saat 10.30 ile 19.00 saatleri arasında ücretsiz gezilebilecek.
Outlet Mücevher Fırsat Günleri’ne özel fiyatlar şöyle:
"Pırlanta tek taş: 2.000 TL. yerine 999 TL., Pırlanta beş taş: 2.200 TL. yerine 1.400 TL., Kalp kolye: 600 TL. yerine 300 TL., Swaroski tek taş yüzük: 90 TL., Elmas yüzük: 1.199 TL. yerine 444 TL.".