AK Parti, Samsun'daki 15’inci Seçim Koordinasyon Merkezi'ni Atakum'da büyük bir coşkuyla açtı. Adeta miting havasında gerçekleştirilen açılışta partililer meşale ve konfetilerle programa renk kattı.

Açılışa katılan vatandaşlardan seçimler hakkında mikrofon uzatan Samsun Canlı Haber TV ekibi,  şu cevapları aldı.

YILLARDIR MEMNUNUZ 
Zeynep AYDIN: AK Parti'nin hizmetlerinden yıllardır memnunuz. O yüzden adaylarımızın hepsinin kazanmasını istiyoruz. Buradaki ortam çok güzel. AK Parti yüzde 52 ile alır diye düşünüyorum. Allah nasip ederse kazanacağız. 

ZİHNİ BAŞKANI SEVİYORUZ 
Hande AYAR: Zaten gençlik kollarında görevim var. Ben partimizin hizmetlerinden memnunum ve destekliyorum. Zihni başkanımızı seviyoruz. Allah'ın izniyle, Atakum'da kazanacağız. Vatanımıza ve milletimize hayırlı olsun. 

HER ŞEYİ ANLATIYOR 
Ülkü Zehra BAŞOĞLU: Buradaki kalabalık her şeyi anlatıyor. Bizim çok bir şey söylememize gerek yok. Şükürler olsun, güçlü bir teşkilatız. AK Parti'nin kazacağına inanıyorum. 

BÜYÜK BAŞARIYLA ALACAĞIZ 
Nurdan DİNÇER DEMİRCİ: İnşallah büyük bir başarılıyla belediyeleri alacağız. Ben 31 Mart yerel seçimlerinde başarılı olacağımızı düşünüyorum. Allah hakkımızda hayırlısını nasip etsin. 

GÖNÜLDEN DESTEKLİYORUZ  
Ali ŞAHİN: Cumhur İttifakı'nı gönülden destekliyoruz. Bu bizim bekamız için çok önemli bir olay. Bana göre karşımızda İllet ittifakı var. Bütün dış güçlerin birleştiği ve desteklediği bir ittifak var. Biz Allah'ın izniyle milli birlik olarak, Cumhur İttifakı'nı omuz omuza seçime taşıyacağız. 

MUHTEŞEM COŞKU VE HİZMET 
Adem KIZILAY:  Cumhur İttifakı ülkemize ve milletimize hayırlı olsun. AK Parti teşkilatı olarak muhteşem bir coşku ve hizmet için buradalar, buradayız. Reisimiz, Recep Tayyip Erdoğan'ın her zaman arkasındayız. Allah'ın izniyle seçimleri kazanacağız. 

YİNE KAZANACAĞIZ
Zeynep AK: 24 Haziran Genel Seçimleri'nde nasıl kazandıysak, şimdi de öyle devam edeceğiz ve yine kazanacağız. Recep Tayyip Erdoğan ile devam diyoruz. Biz kazanacağımıza inandık. İnşallah 31 Mart'ta yine kazanacağız.

Haber:Hande ONAT, Ekrem ASLAN,Dilber BAHADIR, Yasin KÖSE