Türkiye Muhtarlar Derneği Düzce Şube Başkanı Yaşar Çengel yeni yapılan kongre sonrası oluşan dernek üyeleriyle birlikte Orman Bölge Müdürü Yusuf Şahin’e nezaket ziyaretinde bulundu.
Türkiye Muhtarlar Derneği Düzce Şubesi adına konuşma yapan Şube Başkanı Yaşar Çengel, hizmet aldıkları kurum olan Orman Bölge Müdürlüğünü ziyaret ederek hem yeni çıkılan kongre sonrası oluşan Yönetim Kurulu üyelerinin tanıtımını gerçekleştirmek hem de bölgemizde yürütülen ormancılık faaliyetleri hakkında görüş alışverişinde bulunmak istediklerini ifade etti.
Sözlerine ziyaretlerinden dolayı teşekkür ederek başlayan Bölge Müdürü Yusuf Şahin Düzce’de sahip olunan orman varlığını koruyup, geliştirip ve genişletip topluma çok yönlü faydalar sağlayacak şekilde işletme görevini iki yıllık süreç içinde birlikte ifa ettiklerini dile getirerek özellikle son yıllarda orman teşkilatı olarak orman köylüsüne yapılan desteklerden bahsetti. Önümüzde ki süreçte yine aynı uyumluluk içerisinde birlikte çalışarak başarıya ulaşacaklarını söyleyen Şahin yeni oluşan Yönetimi kutlayarak başarılar diledi.
Muhtarlardan gelen taleplerin dinlenmesi ve çözüm önerilerinin anlatılmasıyla samimi bir ortamda geçen ziyaret karşılık iyi niyet ve başarı dileklerinin ardından sona erdi.