Mehmed Hakkı ÖZBAYIR / MANİSA, ()

GÖZTEPE BURSA'DAN SONRA MANİSA'DA
İZMİR'deki stat sorunu nedeniyle ilk hafta Elazığspor'u Bursa Atatürk Stadı'nda konuk eden Göztepe, Giresunspor'u ise Manisa 19 Mayıs Stadı'nda ağırladı.
1500 TARAFTAR
İzmir Atatürk Stadı'ndaki zemin yenileme çalışmalarının henüz bitmemesi üzerine teknik direktör Metin Diyadin'in isteği ile Manisa'ya giden sarı-kırmızılıları yaklaşık 1500 taraftarı destekledi.
TERÖRE TEPKİ
Göztepeliler maçta önce yaşanan terön olaylarına tepki gösterirken, şehitleri de unutmadı. Futbolseverler maç boyunca 'Şehitler ölmez vatan bölünmez' tezahüratları yaptı. Konuk Giresun'u ise 15 seyircisi destekledi.
TEK DEĞİŞİKLİK
Göztepe teknik direktörü Metin Diyadin, en son oynanan Şanlıurfaspor maçının ilk on birinden bir değişikliğe gitti. Deneyimli çalıştırıcı, Şanlıurfa'da görev verdiği Gökhan Karadeniz'i kulübeye çekerken yerine Nahir Besara'yı sahaya sürdü.
MİRKAN 18 KİŞİLİK KADRODA
Göztepe'nin Eskişehirspor'dan kadrosuna kattığı golcü Mirkan Aydın da ilk kez resmi bir maçta 18 kişilik kadroda kendine yer buldu. Göztepe'de cezalı orta saha Hakan Barış ile sakat golcü Emrah Metoğlu forma giyemedi.