Altınordu, ara transferde ilk imzayı Spor Toto Süper Lig ekiplerinden Suat Altın İnşaat Kayseri Erciyesspor’dan Kerim Avcı’ya attırdı.
PTT 1. Lig ekiplerinden Altınordu, ara transferdeki ilk imzayı Spor Toto Süper Lig takımlarından Suat Altın İnşaat Kayseri Erciyessporlu Kerim Avcı’ya attırdı. Forvet arkası mevkisinde forma giyen ve sezon sonuna kadar kiralık olarak anlaşma sağlanan 25 yaşındaki oyuncu, kırmızı-lacivertli ekibin Antalya kampına katıldı.
"BURADA BAŞARILI OLACAĞIMA İNANIYORUM"
“Sürekli oynayabileceğim ve kendimi ispatlayabileceğim bir kulübe gitmek istiyordum” diyen Kerim Avcı, “Altınordu’dan da teklif gelince, burayı tercih ettim. Altınordu’nun gençlere verdiği önemi biliyorum ve burada başarılı olacağıma inanıyorum” şeklinde konuştu.
Kendisini iyi bir tekniğe sahip bir oyuncu olarak tanımlayan Kerim Avcı, “Her iki ayağımı da kullanmama rağmen, sol ayağım daha iyi. Oyun kurabilen, gol yüzdesi yüksek ve özellikle son paslarda etkili bir oyuncu olduğuma inanıyorum. Bu özelliklerimle takımımın başarısına katkı sağlayacağım” dedi.
KERİM AVCI’NIN KARİYERİ
Futbola 7 yaşında TSC Eintracht Dortmund’da başlayan Kerim Avcı, 10 yıl burada oynadıktan sonra SG Wattenscheid 09 ekibinin U-19 takımına transfer oldu. Burada bir sezon forma giyip 14 gol, 12 asistle oynayan Avcı, takımının şampiyonluğunda önemli pay sahibi oldu. Daha sonra Almanya Regional Ligi’ndeki Rot Weiss Essen takımına geçerek profesyonel olan Kerim Avcı, Rot WeissEssen’de 5 sezonda 149 maça çıktı ve 42 gol attı. 25 yaşındaki gurbetçi oyuncu, 2013-2014 sezonunda ise SAİ Kayseri Erciyesspor’a transfer oldu.