MHP İl Başkanı Abdullah Karapıçak, Cumhur İttifakı'nın 2023 seçimlerinde Samsun'da yüzde 60-70 oranında oy beklediklerini açıklayarak, "En az 7 milletvekili hedefimiz var" dedi.

REKOR OY BEKLENTİSİ

Karapıçak, Samsun Medya Grubu'na yaptığı açıklamada, 2023 seçimlerine ilişkin çalışmalarının sürdüğünü söyledi. Karapıçak, "Samsun'da sanayi alanlarına yapılan yatırımlarla istihdam sorunu kalmayacak. Bu konuda ciddi çalımalar var. İhracat anlamında da Samsun öne çıkan illerden bir tanesi olacak. Hizmeti Cumhur İttifakı'nın yapacağını milletimiz biliyor. 2023 genel seçimlerinde de Samsun'dan Cumhur İttifakına rekor oy bekliyoruz. Beklenti ve hedefimiz yüzde 60-70 oranında oy. Bu oy oranı ile Samsun'dan 7 milletili çıkartmayı istiyoruz" dedi.

6'LI MASA BAŞARILI OLAMAZ

Karapıçak, muhalefet partilerinden oluşan  6'lı masanın başarılı olamayacağını savundu.  Karapıçak, şunları söyledi: "6'lı masadan aday değil, kriz çıkar. Ne kanları ne de ruhları uyuşmuyor. O yüzden 6'lı masanın bir aday etrafında uzlaşması mümkün değil. Aday ismi zikretmeyecekler ise neden sürekli toplantı yapıyorlar. Cumhur İttifakı'nın adayı Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'dır. 6'lı masadakilerin 6'sı da ayrı ayrı aday olsa Erdoğan karşısında başarılı olamazlar."

Haydar ÖZTÜRK

SAMSUN HABER İLE İLGİLİ İÇERİKLERE GÖZ ATIN.