Zonguldak’ta yapımına başlanan ve bölgenin ilk karma projesi olan Trio Towers, 7 yıldızlı otel konforuyla müşterilerinin karşısına çıktı.
Zonguldak’ta yapımına başlanan ve göz kamaştıran Trio Towers projesi, 7 yıldızlı otel konforunu Zonguldak’a getirdi. İnşaat sektörünün giderek hızlandığı Zonguldak’ta ilk kez 7 yıldızlı bir proje müşteri ile buluştu. Şehir genelinde başladığı inşaatları bitirerek sahiplerine teslim eden Geredeli İnşaat, yeni projesi ile Zonguldak’ta beklentileri de üst seviyeye çekmiş oldu.
Zonguldak’ın yıldızı giderek yükselen ilçesi Kozlu’da yükselecek Trio Towers hakkında bilgi veren Geredeli İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Şahin Yalçın projenin prim değerine dikkat çekerek, konut alanların ciddi kar artışı sağlayacağını belirtti. Ödeme planı hakkında da bilgi veren Yalçın, “Yüzde 25 peşin, kalan para ise yüzde 0,70 faiz oranı ile 120 ay vade de ödenebilecek” dedi.
Trio Towers’ projesinin zamanından önce bitirme hedefi ile yoğun bir şekilde çalıştıklarını belirten Şahin Yalçın, projenin bitiminde şimdiden konut sahibi olanların yüzde 85 pirim karı elde edeceğinin altını çizdi. Kozlu ağırlıklı olmak üzere bu zamana kadar 800 ün üzerinde aileyi ev sahibi yapmanın mutluluğunu yaşadıklarını ifade eden Şahin Yalçın, “Geredeli inşaat olarak bizler bir ilki Zonguldak’a kazandırmak istedik. Trio Towers bu gün alış veriş merkezi, oteli ve konutları ile bölgenin ilk ve tek karma projesi olma özelliği taşıyor. 90’ı 1+1 olmak üzere toplam 290 konutun yer aldığı projemizin içerisinde, 100 yataklı otel, 15 bin metrekare alana sahip bir AVM, 2 bin metrekare alanda bir düğün salonu, Fitness, havuz gibi spor aktivite alanları yer alıyor. Trio Towres’da 1+1 den 4+1’e farklı metrekarelerde konutlar bulunuyor. Bunun yanında isteğe göre konutlar 5+1 ve 6+1 olarak da kat bahçeli olarak dizayn edilebiliyor" diye konuştu.
Kapalı ve açık otoparklarında bulunacağını ifade eden Şahin Yalçın, “150 metre uzunluğunda koşu ve yürüyüş pisti, kamelyalar ve seyir terasları, çocuk parkları, tenis kortu ve squash alanı, basketbol sahası, Fitness Center, sauna, kapalı havuz, kafe, restoran, Türk Hamamı, çok amaçlı toplantı salonu, Call Center hizmeti, vale parking, kuru temizleme, daire temizliği ve daire bakım hizmetleri bulunacak” şeklinde konuştu.
Proje akıllı bina sisteminin tüm donanımlarını içerisinde barındırıyor. Ultra güvenlik sistemleri ile donatılan projede konut sahipleri, deprem, yangın, su baskını gibi doğal afetlerden korkmadan güven içerisinde, tek bir tuşla istediklerini yaparak güvenli ve konforlu bir yaşam sürecek. Konum itibari ile otopark da dahil olmak üzere her bir noktadan deniz insanların ayaklarının altında bulunuyor.