Amatör spor branşlarına ve sporculara verdiği destekle fark yaratan Keçiören Belediye Başkanı Mustafa Ak’a, Keçiören Basın Spor Kulübü Futbol Takımı teşekkür ziyaretinde bulunarak forma hediye etti.
Belediye Meclis Salonu’nda gerçekleşen ziyarette Keçiören Basın Spor Kulübü Başkanı Aydın Kavuştu ile futbol takımının genç sporcuları ve aileleri hazır bulundu. Kendilerine verdiği maddi ve manevi destekten dolayı Başkan Ak’a teşekkür eden Aydın Kavuştu, “Başkanım üç ay gibi kısa bir süre önce kurulan kulübümüze her türlü desteği verdiniz. Desteklerinizle kendimizi daha güçlü hissediyoruz. Amatör kulüp ve sporcuların her zaman yanında olduğunuz için size minnettarız” dedi.
Yapılan ziyaretin kendisini çok mutlu ettiğini söyleyen Belediye Başkanı Mustafa Ak ise, “Amatör spor kulüpleri mahallelerde ne kadar çoğalırsa sporumuz da o oranda gelişir. Bu tür kulüpler sayesinde gençlerimizi ve çocuklarımızı spora alıştırıp, sokağın kötü etkilerinden de uzak tutmuş oluruz. Spor yapmak insanın sağlığını korumanın yanında bedenini ve ruhunu da dinlendirir. Basın Spor Kulübü’ne ve sporcu kardeşlerime başarılar diliyorum. Keçiören’e birçok ödül kazandırmalarını bekliyorum” diye konuştu.
Ziyaretin sonunda 12-18 yaş grubu gençlerden oluşan futbol takımı oyuncuları Başkan Ak’a “42 Mustafa Ak” yazılı futbol takımı forması hediye ederek, teşekkür plaketi verdiler. Basınevleri Mahallesi’nde kurulan Keçiören Basın Spor Kulübü Futbol Takımı, Ankara Amatör Kulüpler statüsünde U-14, U-17 ve minikler kategorisinde ilçeyi temsil ediyor.