Adıyaman Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü Adıyaman’ı yeni bir spor dalı olan bisiklet ile tanıştırmak için çalışmalarını sürdürüyor.
Adıyaman’da Bisiklet sporunun gelecekte büyük başarılara imza atacağını belirten Adıyaman Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Seyit Ahmet Bağcı, Adıyaman’a tüm spor dallarında faaliyet gösterebilmek için çalışmalarını sürdürdüklerini belirtti.
Bağcı, yapmış olduğu açıklamada; “Bisikletin kimi zaman eğlence, kimi zaman ulaşım aracı kimi zaman ise, spor amaçlı kullanımları söz konusudur. Gelişmiş ülkelerde oldukça önemli bir konumda olan bisiklet spor dalı ülkemizde de hızla yayılmakta ve ilgi görmektedir. Bizler de Adıyaman’ı ve halkımızı bisiklet ile tanıştırmak amacıyla çalışmalara başladık. 1 Mart 2015 tarihinde yapılacak olan etkinliğe halkımızı bisikletleriyle davet ediyoruz. Ayrıca bu organizasyona katılmak amacıyla kayıt yaptıran herkese şapka ve tişört vereceğiz. Umarım ilimizde bisikletin gerek günlük yaşamda gerekse bir spor dalı olarak kullanımını artırabiliriz” dedi.
Bağcı, Adıyaman’da Bisiklet sporunun hayata geçmesi anlamında 1 Mart 2015 saat 10.00 ’da Valilik önünde yapılacak olan Bisiklet Halk Günü etkinliği yapılacağını söyleyerek, 7’den 70’e herkesi bisikletleriyle davet etti.