Bölgesel Amatör Ligde mücadele eden Didim Belediyespor son olarak Didim’de top oynayan Ahmet Can Bulut ile Ankara Sincan Belediyespor oynayan Emrah Görkem Alp ile anlaştı.
Didim Belediyespor transferde 2 futbolcuya daha imza attırdı. Geçen yıl takımda oynayan Ahmet Can Bulut ile yeniden anlaşan Mavi Beyazlı ekip, Sincan Belediyespor’da oynayan Emrah Görkem Alp ile anlaştı.
BAL’da 45 karşılaşmada görev yapan Ahmet Can Bulut, Didim Belediyespor Başkan yardımcısı Ahmet Yılmaz, Genel Kaptan Abdullah Engil ve Özer Çınar ile Kulüp Spor koordinatörü Serhan Seven’in katıldığı törende kendisini Didim Belediyesporlu yapan imzayı attı.
Mavi Beyazlılar dış transferde ise daha önce Keçirörespor, GASKİ, Pazarspor, Sarıyer ve Ünye gibi takımlarda profesyonel olarak futbol oynayan Emrah Görkem Alp ile anlaştı. İmza törenine Kulüp Başkanı Bedri Altıntaş ile birlikte Genel Kaptan Yardımcısı Özer Çınar katıldı. Son olarak Ankara Sincan Belediyespor oynayan Emrah Görkem 2.lig’de 72 maç 3. Ligde 97 maç ve BAL’da ise 22 maça çıktı. Emrah Görkem Alp BAL’da 22 maçta 7 gole imza attı.