Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Antalya Milletvekili adayları, Konyaaltı Sanayici ve İşadamları Derneği’nin (KONYSİAD) konuğu oldular.
Konyaaltı Sanayici ve İşadamları Derneği’nin (KONYSİAD) geleneksel kahvaltısına MHP İl Başkanı Adnan Kaya ve MHP’nin Antalya Milletvekili adayları katıldı. MHP adaylarının kendilerini tanıttığı toplantıda MHP İl Başkanı Adnan Kaya, oluşturulan listenin, bir çok kriter dikkate alınarak ortaya çıktığını belirtti. Kaya, "Genç ve dinamik bir listemiz var. Bu liste ile hem bugünün hem de yarının ülkesini yönetmeye talibiz" diye konuştu.
"MEHMET GÜNAL KENTİN SIKINTILARINI EN İYİ BİLENLERDEN BİRİSİDİR"
Adayların birbirinden değerli ve bilgili olduğuna değinen Kaya, bir üyenin Antalya merkezden aday olmaması yönündeki eleştiriye ise, "Listemizin birinci sırasında yer alan Mehmet Günal, Antalya’nın adayıdır. Bugün hem merkezde hem de büyükşehir ölçeğinde Antalya’yı temsil yeteneğine sahip bir arkadaşımızdır. Kendisi iki dönemdir Antalya’yı ve sorunlarını Ankara’da dile getirmiş ve çözümleri noktasında çalışmıştır" diye cevap verdi. Kaya, Günal’ın ekonomist kimliği ile Antalya’nın ekonomik sıkıntılarını en iyi bilenlerden birisi olduğuna vurgu yaparak, "Bir ekonomist olarak sıkıntıların çözümü noktasında 2 dönemdir MHP çatısında Antalya’yı temsil etmektedir" ifadesini kullandı.
"KAMU DÜZENİ SORUNLU"
KONYSİAD Yönetim Kurulu Başkanı Emin Altıner başkanlığında düzenlenen toplantıda, ülkenin kurtuluşu için Milliyetçi Hareket Partisi’nden aday olduğunu belirten MHP Milletvekili adayı Adem Uslu konuşmasında, "Eğitimini aldığım ve üzerine tezimi hazırladığım kamu düzeni artık sorunlu hale gelmiştir. Bu noktada ise bizlere düşen önce toplumda sosyal barışı sağlamak. Sosyal barış sağlandığı takdirde ekonomik ve sosyal gelişmeler devam edecektir" dedi.
"KADINLARIN ZERAFET VE VİCDANINI TEMSİL EDECEĞİM"
Kadınların zerafet ve vicdanını temsil etmek üzere bu göreve talip olduğunu belirten MHP Milletvekili Adayı Neşe Gül de, "Bu görev her annenin çocuklarının geleceği için gerekli bir yoldu. Arka planda kalan kadınlarımızı temsilen yola çıktım. Siyasette kadın vicdanı ve zerafetini göstermek için çıktığım bu yolda partimizi en iyi şekilde temsil etmeye çalışacağım" diye konuştu.
"ANTALYA’YA HİZMET İÇİN YOLA ÇIKTIM"
Fikir ve inanç ayrımı gözetmeksizin ülkenin geleceği için MHP saflarına davet eden MHP Adayı Hasan Bölücek de şunları söyledi:
"Siyaset alanında Cumhurbaşkanından eski ve tecrübeli bir geçmişim ve enerjimle Antalya’ya hizmet etmek için yola çıktım. Görev yaptığım 35 yıllık ASAT geçmişimle ülkeye hizmet etmenin ne olduğunu en iyi bilenlerdenim. Antalya’da vatandaşlarımızın fikir ve inancı ne olursa artık MHP demeliyiz. Tünelin ucundaki ışık göründü."
"TOROSLARI TEMSİLEN YOLA ÇIKTIM"
Torosları temsilen yola çıktığını belirten MHP Adayı Cafer Uyar da, "4 bin yıllık geçmişe sahip olan Türk tarihinde temsil edilmeyen Torosların mağduriyetini gidermek için yola çıktım. Ülkemize ve partimize katkı sağlayabilmek için aday oldum" dedi.
ALEVİ ADAY
Alevi bir aday olarak çıktığı bu yolda üzerine düşen görevi son noktaya kadar gerçekleştireceğini belirten MHP Tolga Alıcı ise, "Toroslar’da bulunan tüm Alevilerin sesi olmak için çıktığım bu yolda her kesimin temsilcisi olmak için kanımın son damlasına kadar çaba sarf edeceğim" ifadelerini kullandı.