Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Jülide Sarıeroğlu, Zekai Tahir Burak Kadın Sağlığı Hastanesi ve Kurtuluş İtfaiye Müdürlüğüne ziyarette bulunarak, çalışan personelin bayramını kutladı.

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Sarıeroğlu, Zekai Tahir Burak Kadın Sağlığı Hastanesinde çalışanlar ve hastalarla bayramlaştı. Bakan Sarıeroğlu, yeni doğum yapan bir anneyi de ziyaret ederek, bebeğine altın taktı. Hastaneden ayrılan Sarıeroğlu, bir taksi durağında taksicilerin ve vatandaşların bayramını kutladı.

Ankara Büyükşehir Belediyesi Kurtuluş İtfaiye Müdürlüğüne ziyarette bulunan Sarıeroğlu, itfaiye erleri ile bayramlaştı. Ankara’daki tek kadın acil müdahale çalışanı Sultan Aktaş ile tanıştı. Sarıeroğlu, “Her alanda kadın çalışan sayısını arttıracağız. Özellikle bazı alanlar erkek ve kadın mesleği diye ayrılmış durumda. Ama kadınların da yapamayacağı hiçbir şey yok. Aslanın dişisi erkeği olmaz biliyorsunuz. Burada da böyle aslanlar gibi kadın itfaiyecimiz var. Çok hoşuma gitti, çok memnun oldum.” İfadelerini kullandı.

Çevik Kuvvet noktasına geçen Sarıeroğlu, Emniyet mensupları ile bayramlaşan Sarıeroğlu, “Çalışma Bakanı, üretim yapan her kesimin bakanıdır. İki sene boyunca zorlu günler geçirdik Ankara’da. Bu anlamda ne kadar özveriyle çalıştığınızı çok yakından bilen bir ablanızım. O yüzden özel olarak buraya gelmek istedim. Gerçekten vatanımız için çok önemli bir görev ifa ediyorsunuz. Zor günler geçirdik ama uzun süredir de huzur ve güven ortamını hep birlikte hissediyoruz. Bu da sizlerin titiz, yoğun ve kendinizi ortaya koyarak yaptığınız çalışmalar sayesinde oluyor” diye konuştu.