ÇORUM (AA) - 35. Uluslararası Hitit Fuar ve Festivali kapsamında Hitit Festivali ve İstihdam Günleri Fuarı açılacağı bildirildi.

Ticaret ve Sanayi Odası'ndan (TSO) yapılan açıklamada, 21-26 Temmuz arasında TSO Fuar Kompleksi'nde düzenlenecek Hitit Festivali ve İstihdam Günleri Fuarı'na hem Çorum halkının hem de firmaların yoğun ilgi göstermesinin beklendiği belirtildi.

İlki geçen yıl düzenlenen fuarın bu yıl da DK Organizasyon firması tarafından organize edileceği kaydedilen açıklamada, şu ifadelere yer verildi:

"Hitit Festivali ve İstihdam Günleri'ne katılmak isteyen firmalar için talep toplama süreci başlamıştır. Organizasyonun kalitesi her geçen yıl artırılmakta, bu sene de geçmiş yıllardan daha kaliteli bir organizasyona imza atılacaktır. Geçen yıl ziyaretçi sayısında rekor artış sağlanan fuarda bu yıl da geçen yılın üzerinde bir ziyaretçi sayısı hedeflenmektedir. Türkiye’nin birçok ilinden firmaların katılımıyla gerçekleştirilecek organizasyon için bu yıl ilave alan da sağlanacaktır." 

Açıklamada, fuarda yerel firmalara öncelik tanınacağını kaydedildi.