Samsunspor Başkanı Erkurt Tutu, yeni sezon öncesi umutlu konuştu. Yönetim kurulundaki arkadaşlarıyla birlikte yoğun bir çalışma temposu içerisine giren Başkan Tutu, Gençlik ve Spor Bakanı Akif Çağatay Kılıç, Vali İbrahim Şahin, Büyükşehir Belediye Başkanı Yusuf Ziya Yılmaz ve işadamlarının desteğiyle Samsunspor'un yeni sezonu daha iyi geçirmesi için çaba harcadıklarını söyledi. 

YÖNETİM KURULU ÇALIŞIYOR
Samsunspor'un gelecek seneyi çok daha iyi geçirebilmesi için büyük çaba sarfettiklerini dile getiren Başkan Tutu, "Hem ekonomik anlamda borçlarını ödeyebilen hem transferlerde verdiği sözleri tutabilen hem de hedefe gidebilecek takım kurmak için mesai harcıyoruz. Bunun için de tüm yönetim çalışıyoruz. Başta bakanımız, valimiz, büyükşehir belediye başkanımız  ve işadamlarımızın hepsinin desteğiyle güzel çalışmalar yapmak için çabalıyoruz" dedi. 

YÖNETİMDEN KRİTİK TOPLANTI 
Gençlik ve Spor Bakanı Akif Çağatay Kılıç'a bir kez daha teşekkür eden Başkan Tutu'nun, desteklerin ardından son derece umutlu konuşması dikkat çekti. Bir yandan yeni sezon yapılanması diğer taraftan da kongre hazırlığı yapan yönetim kurulu, dün akşam saatlerinde Nuri Asan Tesisleri'nde toplantı yaptı. Toplantıda teknik adam ve transfer konuları başta olmak üzere durum . değerlendirmesi yapan Tutu ve ekibi, önümüzdeki günlerde tekrar basının karşısına çıkacak. 

Haber: Muhammet ÇAVUŞOĞLU