Kırşehir Belediyesinin düzenlediği ve ilk olarak geçen yıl başlattığı Cacabey Meydanında ki iftar programı sonrasında Türk Kızılay’ı da iftar programı ile vatandaşları bir araya getirecek.
Kırşehir’de Cacabey Meydanında düzenlenecek ve "Türk Kızılay’ı Paylaşmanın Adıdır" sloganı verilecek iftara Türk Kızılay’ı Genel Başkanı Ahmet Lütfü Akar’ın da katılacağını bildiren Türk Kızılay’ı Kırşehir Şube Başkanı Adnan Naci Uygur, Kırşehir’de paylaşım ayının adına yakışır şekilde bir organizasyonla insanları bir araya getireceklerini söyledi.
Uygur açıklamasında, "Kırşehir’de olduğu gibi Türkiye’nin bir çok bölgesinde Kızılay, faaliyet göstermekte Genel Başkanımızın da katılacağı programda inşallah binleri bir araya getirerek paylaşma ruhunu bu önemli ayda yaşatacağız. Biliyoruz ki sevgi ve şevkat ile ulaşılması gereken bir çok insan var. ’İnsanlara teşekkür etmeyi bilmeyenler Allah’a da teşekkür etmesini bilmez’ anlayışından hareketle bizler insanların bir arada kardeşçe paylaşım içerisinde olacağını da inşallah göstereceğiz. Cacabey Meydanında Cuma günü gerçekleşecek iftarımıza toplumumuzun her kesiminden insanı bekliyoruz" dedi.