Silvan Barajı şantiye alanındaki nöbetçi kulübelerinin su ihtiyacını karşılamak üzere traktörle dereye giden R.T, burada bir grup teröristle karşılaştı. İddiaya göre, R.T'ye; "Al bu roketatarı götür, nöbetçi kulübelerine at" diyen teröristler bu teklifi kabul etmediği için işçiyi darbetti.

Darp sonucu yaralanan R.T, korucu ve askerlerin yardımıyla kaldırıldığı Silvan Devlet Hastanesindeki müdahalenin ardından Dicle Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesine sevk edildi.

Teröristlerin yakalanması için çalışma başlatıldı.

ŞIRNAK'TA 7 PKK'LI TESLİM OLDU

Şırnak'ta PKK'dan kaçan 7 kişi güvenlik güçlerine teslim oldu.

Şırnak Valiliği'nden yapılan yazılı açıklamada, PKK/KCK terör örgütü içerisinde faaliyet yürütmekte olan 7 kişi'nin örgütten kaçarak bugün güvenlik güçlerine teslim olduğunu bildirdi. Teslim olan PKK'lılarla ilgili adli işlemlerin devam ettiğinin vurgulandığı Valilik açıklamasında ayrıca, 21 Mart 2013- 13 Haziran 2015 tarihleri arasında Şırnak merkez ve ilçelerinde PKK/KCK terör örgütü içerisinde faaliyet yürütmekte iken örgütten kaçıp güvenlik güçlerine şimdiye kadar teslim olanların sayısının ise 747'ye ulaştığı belirtildi.