Ak Parti Bayburt İl Koordinatörü Giresun Milletvekili Mehmet Geldi, Ak Parti İl Başkanı Hakan Kobal ve yönetim kurulu üyeleri Aydıntepe İlçe Teşkilatını ziyaret ettikten sonra Arpalı beldesine geçerek yeni Ak Parti Belediye Başkanı Şadi Terzi’ye hayırlı olsun ziyaretinde bulundular.

Ziyaret sonrası bir açıklama yapan Ak Parti İl Başkanı Hakan Kobal, “Koordinatör milletvekilimiz Mehmet Geldi ile beraber Aydıntepe ilçemizde ziyaretlerde bulunduk. Biz Ak Parti olarak 1 Haziran’da Aydıntepe ilçemizde yapılacak olan seçimlerde tekrar Ak Belediyeciliğin devam etmesi için çalışmalarımızı sürdüreceğiz. Ak Parti olarak Bayburt’ta yerel seçimlerde başarı kazanmış bir partiyiz. Biz halkımıza yaptığımız hizmetlere baktığımız zaman bunları gururla anlatıyoruz. Aydıntepe ziyaretimizin ardından Arpalı beldemize geçerek belediye başkanımız Şadi Terzi’ye hayırlı olsun ziyaretinde bulunduk. 2009’da Arpalı’da kaybettiğimiz Ak belediyeciliği 2014 yerel seçimlerinde tekrar geri aldık. Ak Belediyecilik Ak hükümetin desteğiyle Arpalı beldemizde hizmetlerine devam edecektir” dedi.

Koordinatör milletvekili Mehmet Geldi ise 2014 yerel seçimlerinde Bayburt’un başarılı sonuçlar aldığını kaydederek, “Başarılı seçim sonuçlarıyla Bayburt Başbakanımız ve Genel Başkanımız Recep Tayyip Erdoğan’a olan desteğini göstermiştir. Bu başarılı sonuçlar neticesinde başta Bayburt Milletvekilimiz Bünyamin Özbek kardeşimize, çok değerli il başkanımız Hakan Kobal beye ve teşkilatlarımızın tüm kademe başkanları ile tüm mensuplarına yürekten teşekkür ediyorum” diye konuştu.