GİRESUN (AA) - Görele Belediye Başkanı Tolga Erener,  bir yılı değerlendirdi.

Belediyenin halı saha sosyal tesislerinde basın mensupları ile bir araya gelen Erener, hizmetlerle ilgili sunum yaptıktan sonra basın mensuplarının fikir ve önerilerini aldı. 
       Erener, daha sonra Hasan Ali Yücel Kültür Merkezinde bir yılda yapılan ve daha sonraki yıllarda yapılacak hizmetlerle ilgili vatandaşlara sunum yaptı, soruları yanıtladı, talepleri dinledi.

Hizmetlerle dolu bir yılı geride bıraktıklarını söyleyen Erener, "30 Mart 2014 yerel seçimlerinde halkın takdiriyle belediye başkanı seçildim. Bu süre zarfında Görele'nin çok ciddi sorunlarına el attık. Hizmetlerle dolu bir yılımızın bugün yıl dönümü. Bir yıllık süre içinde yapılan ve bundan sonra yapılacak hizmetlerin kısa bir kesintisini sunum gösterisiyle sizlerle paylaştık. Gerçekten çok ciddi bir borç yüküyle devraldığımız belediyeyi mali disiplini sağlayarak, borç yükünden kurtarıp, çok ciddi anlamda da ilçemizin sorunlarını çözdük. Görele yatırım anlamında hak ettiği geleceğe emin adımlarla ilerleyecektir. Tabi ki sizlere sunduğumuz bu hizmetleri tek başımıza gerçekleştirmedik. Büyük bir aile olduğumuz belediye çalışanlarıyla yerine getirdik. Ben hepsine huzurunuzda teşekkürlerimi sunuyorum" dedi.