BOLU (AA) - Bolu'da, AK Parti'nin Merkez İlçe ile Mudurnu İlçesinin başkan adayları tanıtıldı.

AK Parti Bolu İl Başkanı Nurettin Doğanay, parti binasında düzenlediği basın toplantısında partisinin Merkez İlçe ile Mudurnu ilçesi başkan adaylarını tanıttı.

AK Parti'nin kongreler sürecini başlattığını anımsatan Doğanay, "İlk kongremizi Yeniçağa ilçemizde yaptık. Daha sonra Dörtdivan ilçemiz ile Kıbrıscık kongremizi gerçekleştirdik. Bu 3 ilçemizde kongrelerimizi tamamladık." dedi.

Doğanay, Bolu Merkez İlçe Başkanı Adil Esen'in görevden ayrıldığını anımsatarak, şöyle konuştu:

"Onun görevden ayrılmasından sonra merkez ilçeye mutlaka bir başkan atanacaktı. Yapılan çalışma ve istişarelerde Ahmet Eker kardeşim, Kazım Konak ve Mehmet Çetin olmak üzere 3 arkadaşımızın aday adaylıkları açıklandı. Yapılan çalışmalar sonucu merkez ilçeye daha önce merkez ilçe yönetiminde görev yapan aynı zamanda merkez ilçe siyasi, hukuki işler başkanlığı görevlerini yürüten Ahmet Eker, üzerinde hepimiz mutabık kaldık."

AK Parti Genel Merkezi tarafından Bolu Merkez İlçe Başkanlığı'na atanan Eker'in önümüzdeki haftalar içinde gerçekleşecek merkez ilçe kongresinde de aday olacağını anlatan Doğanay, "İnşallah önümüzdeki süreçteki merkez ilçe kongresinde de Ahmet Eker kardeşimizle yolumuza devam edeceğiz. Mudurnu ilçesinde de Rıdvan Sevinç ağabeyimizle yolumuza devam edeceğiz." şeklinde konuştu.