Samsun'da kız arkadaşının altınlarını zorla aldı iddiası! Samsun'da kız arkadaşının altınlarını zorla aldı iddiası!

AK Parti İlkadım Belediye Başkan Aday Adayı Süleyman Kaldırım, Gazi Belediye Başkanlığı döneminde Samsun'a ilkleri yaptıklarını, aday olarak gösterilip başkan seçilirse, hayata geçirecekleri projelerle ilçeyi hak ettiği konuma taşıyacaklarını söyledi.

"HER KESİME SAHİP ÇIKTIK"

Kaldırım, Kanal S'de Gürkan Sarıkaya'nın sunduğu Günaydın Samsun programının konuğu oldu. 2004-2009 yılları arasında Gazi Belediye Başkanlığı döneminde örnek bir çalışma sergilediklerini belirten Kaldırım, "Samsun'a ilkleri yaptık. Gazi Meslek Edindirme Kursları'nda 2 bin 100'e yakın gencimizi yetiştirdik ve iş sahibi yaptık. Çok Amaçlı Gençlik Merkezi yaptık. Organik ürünlerin satıldığı Karadeniz Bölgesi'nin tek Ekolojik Pazar'ını kurduk. O pazar bizden sonra ne yazık ki kaldırıldı. Belediyecilik çok önemli. Toplumun tüm kesimleriyle birlikte hareket etmeniz lazım. Gençlerimiz, kadınlarımız, engellilerimiz, şehit ailelerimiz var. Bu toplumun tüm katmanlarıyla birlikte belediyeyle işbirliği yapmak adına koordinasyon merkezi kurduk. Toplumun tüm kesimlerine sahip çıktık.
2004-2009 yılları arasında örnek bir belediyeciliği sergiledik. Bununla da gurur duyuyoruz" dedi.

"PROJELERİMİZ HAZIR"

İlkadım'a hizmet etmek için yola çıktığını dile getiren Kaldırım sözlerini şöyle sürdürdü: "23 yıllık köy hizmetleri, 5 yıllık belediye başkanlığı ve Ankara'da gerçekleştirdiğimiz çalışmalarla masanın her tarafında bulunduk. 2012 yılında belediye başkanlarıyla bir araya gelerek Türkiye Belediye Başkanları Birliği'ni kurduk. Türkiye'nin en büyük STK'sı oldu. Tecrübe ve birikimlerimizi İlkadım'da hayata geçirmek istiyoruz. İlkadım'ı daha yaşanabilir bir ilçe haline getirmek amacıyla yola çıktık. İlkadım, Samsun demek. İlkadım henüz gelişimi sağlayamadı. Biz inşallah o gelişimi, o dönüşümü sağlayacak, ilçemizi hak ettiği konuma getireceğiz. Bu niyetle yola çıktık. Biz aday olursak projelerimiz de hazır. Kim aday olursa da ona destek olmaya devam edeceğiz.

NEJLA KAYA

SAMSUN HABER İLE İLGİLİ İÇERİKLERE GÖZ ATIN.