MALİ kriterleri yerine getirip Ulusal Kulüp Lisansı alamadığı için Futbol Federasyonu'nun puan silme cezası verdiği Denizlispor, alacaklı eksi futbolcu ve kulüplerle tek tek görüşecek.
Tahkim Kurulu'na İstanbul ve İzmir'deki iki avukatlık bürosunun yardımıyla güçlü bir savunma hazırlayan Denizlispor, alacağı bulunan eski teknik direktörü Engin İpekoğlu, Youla transferinden alacaklı Eskişehirspor, eski futbolcular Odiambo, Barış Örücü, Sasa Yunisoğlu, Evren Özyiğit, Onur Alkan, Koray Çölgeçen, Bülent Ertuğrul, İsmail Haktan, Bayram Fetai, Simac ve Seyfettin Kurtulmuş ile temasa geçti.
Yönetim kaynak bularak borçları ödeyip cezayı affettirmeye çalışacak. Yeşil siyahlıların kısa sürede borçları kapatıp cezanın önüne geçmek istediği ffade edildi. 
SAKATLARDAN SEVİNDİRİCİ HABER
Ligde son 2 maçını kaybeden, sıkıntıları aşmak için Adanaspor maçını fırsat olarak gören Denizlispor'da Tuna dışında sakat kalmadı. Teknik direktör Mehmet Altıparmak, "Leozinho ile Veli'nin iyileşmesi, Recep'in form tutması takım kalitesini arttırdı. Sakatların dönmesiyle takımın havası bile değişti. Adanaspor'u deplasmanda yeneceğimize inanıyorum" diye konuştu.
ÜZÜNTÜLÜYÜZ
Mehmet Altıparmak, artan terör olayları içinde, "İçimiz kan ağlıyor" dedi. Altıparmak, "Futbolcu arkadaşlarım birkaç gündür gülmeyi unuttu. Bazı oyuncularımın askerde yakını var. Oyuncularım şehitlere üzülüyor. Yabancı oyuncular şaşkın durumda, neler olduğunu bize soruyor. Benim de 20 yaşında oğlum var, her şehit haberini duyduğumda, televizyon izlerken ağlıyorum. Ne yapılacaksa yapılmalı ve terör bitmelidir" dedi.