Karadeniz ekibi, teknik direktör Ümit Özat yönetiminde yaptığı antrenmanda 5'e 2 pas çalışması ve çift kale maç yaptı. Çalışmada, sakatlığı geçen Nijeryalı futbolcu Chikeluba Ofoedu'nun yer alması teknik heyeti sevindirdi.

Sakatlığı devam eden Taha Yalçıner'in yarın omzundan ameliyat olacağı ve yaklaşık 3 ay sahalardan uzak kalacağı bildirildi.

Samsunspor Kulübü Başkan Yardımcısı Ömer Çoruh, çalışmanın ardından basın mensuplarına yaptığı açıklamada, tüm takımların iyi bir sezon geçirmesini temenni etti.

Altınordu ile zorlu bir maça çıkacaklarını belirten Çoruh, "Takımımızın biraz daha zamana ihtiyacı var. Çaykur Rizespor ile oynadığımız son hazırlık maçında iyi yolda olduğumuzu gözlemledik ama biraz daha sabır. Birkaç takviyeye de ihtiyacımız var, bunları da biliyoruz. Tabi ki kazanmak için İzmir'e gideceğiz. Kimse kaybetmek istemez. Benim kazanmak adına umudum var ve kazanacağımıza inanıyorum" ifadelerini kullandı.

Takımın özellikle forvet hattının çok iyi olduğuna işaret eden Çoruh, "Geçen yıldan daha iyi bir forvet hattımız var. Ekigho gerçekten iyi. Ofoedu da takıma katıldı. Mehmet Çakır da var. Yani forvet hattımız iyi. Orta sahamız da öyle. Biraz defansta sıkıntılarımız var. Birkaç takviyeyle oradaki sorunu da çözeceğiz" diye konuştu.a