AK Parti Düzce Milletvekili adayı Faruk Özlü, Düzce’nin herhangi bir bölgesinin değil Düzce’nin her bölgesinin milletvekili olacaklarını vurguladı.
Düzce’nin AK Partiye büyük bir teveccüh göstererek her seçimde oy oranını artırarak desteklediğini kaydeden AK Parti Düzce Milletvekili adayı Faruk Özlü, “Bu seçimde de bize güvenmenizi ve yine partimizi en üst sıraya koymanızı istiyoruz. 81 il içinde Düzce’yi en fazla oy alan il olarak görmek bizi çok daha güçlü kılacaktır. Ankara’da elimiz güçlenecek ve hizmet noktasında en fazla oy alan ilin milletvekilleri olduğumuzu gururla ifade edeceğiz” dedi.
AK Parti Genel Merkezin milletvekili adaylarını titizlikle seçtiğini kaydeden milletvekili adayı Faruk Özlü, “Gölyakalı, Çilimlili ya da Akçakocalı olmak önemli değil. Biz her bölgenin, her ilçenin, her mahallenin, herkesin milletvekili olarak görevimizi sürdüreceğiz. Bizim için bölge değil önce Düzce’nin bütünü sonra da Türkiye gelmektedir. Yeni Türkiye’nin inşasında hep birlikte bize düşen sorumluluğu kaldıracağız ve Düzce’nin en iyisini alması için çalışacağız” şeklinde konuştu.