BANDIRMA Galatasaray Taraftarlar Derneği Başkanı Hakan Yücel ve yönetim kurulu üyeleri, Kaymakam Tuncay Sonel'i makamında ziyaret etti.
Dernek Başkanı Hakan Yücel, ziyarette Kaymakam Tuncay Sonel'e isminin yazılı olduğu Galatasaray forması hediye etti. Hakan Yücel, bugüne kadar yaptıkları çalışmalar hakkında kaymakam Sonel’i bilgilendirdi. Kaymakam Tuncay Sonel’de, "İnsan olmanın, toplu yaşamanın, sağlıklı olmanın, tanışıp dost olmanın en çıkar yolu spordur. Kazanılan başarılar, kazanılan kupalar şiltler zamanla unutulup gider. Dostluklarsa ölünceye kadar devam eder. Önemli olan centilmence mücadele edip, kazanmak, kaybedince de kazanan rakibini tebrik etmektir. Kazanmak, yâda kaybetmek her şeyin sonu değildir" ifadesini kullandı. İyi bir Adana Demirspor taraftarı olduğunu söyleyen Kaymakam Sonel, şöyle devam etti:
"Ancak yöneticiler hangi takımı tutarsa tutsun, bulundukları şehri takımının başarısı için elinden geleni yapar. Bizler de artık Bandırmasporlu ve Banvitsporlu olduk. Şimdi ekmeğini yediğimiz Bandırma’nın ve bu ilçedeki takımların başarısı için elimizden gelen tüm desteği veriyoruz. Vermeye de devam edeceğiz" dedi.

FOTOĞRAF