Muş’un Bulanık ilçesindeki Anadolu Lisesi’nde mezun olan 78 öğrenci için mezuniyet töreni düzenlendi.
Bulanık Anadolu Lisesi mezuniyet törenine İlçe Kaymakamı Ömer Şahin, İlçe Milli Eğitim Müdürü Deniz Edip, İlçe Milli Eğitim Şube Müdürü Veysi Bora, Sağlık Grup Başkanı Rıdvan Selvi, Bulanık Devlet Hastanesi Başhekim Yardımcısı Ekrem Bayraktar, Bulanık Anadolu Lisesi Müdürü Yelda Olgun, okul müdürleri, bazı kurum amirleri, öğrenciler ve veliler katıldı. Okul bahçesinde yapılan mezuniyet töreni saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasıyla başladı. Ardından bir konuşma yapan Anadolu Lisesi Müdürü Yelda Olgun, bugüne kadar Bulanık Anadolu Lisesi’nde 207 öğrencinin mezun olduğunu belirterek, 502 öğrenci ile eğitime devam ettiklerini söyledi. Anadolu Lisesi’nin Bulanık’ın en güçlü kurumlarından birisi olduğunu belirten Olgun, “Okulumuz 2014- 2015 eğitim öğretim yılında dinamik idare ve öğretmen kadrosuyla ses getirecek bir konuma gelmiştir. Bundan sonra üniversite hayatlarına devam edecek öğrencilerimize başarılar diliyorum” dedi.
İlçe Kaymakamı Ömer Şahin ise, velilerden normal yaşamlarında çocuklarının yanında olmalarını isteyerek, öğrencilere yaklaşan LYS sınavında başarılar diledi.
Milli Eğitim Müdür Deniz Edip’in de bir konuşma yapmasının ardından başarılı öğrencilere plaket ve çeşitli hediyeler verildi.
Törenin sonunda öğrenciler keplerini havaya atarak mezuniyetlerini kutladılar.